maandag 19 september 2022

Stamp Impressions Europe - Embossing

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.

Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h


Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: embossing! Oftewel: een kaartje maken met embossing erop! We mochten zelf kiezen wat voor soort embossing, droog, nat met pasta etc.. En dit is mijn bijdrage: 


Ik maakte een Halloween-kaartje met 2 sets: Cute Halloween (dat is het enige Halloween wat ik leuk vind hihi) en Hello Harvest voor de pompoen. 


Ik gebruikte een embossingfolder 'Fall Leave 3D' voor de achtergrond van de kaart, als opdracht voor de bloghop.


De poppetjes heb ik met de Stamparatus gestempeld. Dan kun je een afbeelding vaker stempelen op exact dezelfde plek, om ze zo goed zwart te krijgen met Memento inkt. 


De achtergrond is gemaakt met wit cardstock, inkt Starry Sky en Orchid Oasis en Blending Brushes. Daarna zorgen waterspetters voor een soort van sterren in de lucht. 

Ook de pompoen is gekleurd met inkt en Blending Brushes. Hier kun je perfect de (nieuwe) Masking Sheets voor gebruiken, maar dat zag je niet zo goed op de foto, vandaag even op de foto een post-it :) 


Dat was de inspiratie! Je vindt alle gebruikte producten onderaan dit bericht. En nu: Hoppen!!!


TERUG / PREVIOUS
Wil je een blog terug, dan kom je op de pagina van Martina Duchkowitsch, klik HIER of op de bovenstaande afbeelding 'Previous' (ONE BLOG BACK). 

VERDER /NEXT
Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar Salina van den Nieuwenhuizen, klik HIER of klik op de afbeelding 'Next' (ONE BLOG FURTHER)! 

Veel hop-plezier!

Je vindt alle benodigdheden/gebruikte producten onderaan dit bericht.

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne avond!! Tot gauw!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag, 26 september, om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de foto's hieronder!
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Blending Brushes
[153611]
€ 15,25
Water Painters
[151298]
€ 16,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

4 opmerkingen:

  1. I hadn't even noticed this folder. Now I must have it! ;-) Thanks for your great card!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die embossingfolder is helemaal te gek, zo mooi, een musthave. Een beetje verstopt in de catalogus maar hier goed te zien op de foto's. Knap stukje werk weer Yvonne!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne