donderdag 15 september 2022

Challenges Donderdag

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Hallo! Daar ben ik weer, met een Challenges Donderdag bericht! Twee kaartjes om te laten zien voor challenges die deze week lopen. Ik begin nu echt met regelmatig kerstkaartjes maken en dan het liefst meer dan één, dat schiet lekker op!

De eerste is voor het Global Design Project, klik HIER

Het is deze week 'Case the Designer'! En mijn Nederlandse collega Wilma heeft het origineel gemaakt ter inspiratie:


Ik heb de opzet van het kaartje grotendeels hetzelfde gehouden, maar dan dus voor kerst! Ik heb de afbeeldingen uitgeknipt uit het 'Boughs of Holly' DSP (designpapier). De tekst komt uit de Nederlandse set 'Fantastische Feestdagen, een hele mooie set met veel heel bruikbare kerst-teksten.


En omdat ik de producten toch op tafel had liggen, heb ik daarmee ook het kaartje voor de LiftChallenge gemaakt! De dames dagen ons uit om een kaartje te maken met een zelfgemaakte streep-achtergrond en gekleurd tekstvlak. 


Een hele challenge, want ik heb geen lijnen-stempels en tja, ik als perfectionist... Eh... Ja... Hihi.. Nouja, ik heb de Blends uit de kast gehaald en zo een achtergrond gemaakt! Perfect is het zeker niet, maar wel heel leuk om te doen :) en het is weer eens wat anders!

Klik HIER om naar het blog te gaan en te zien wat de dames zelf gemaakt hebben! 

Dat waren de kaartjes, hierbij nog even de acties van VANDAAG!

Kijk op yvonnespikmans.stampinup.net voor alle info! 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne dag!! Tot gauw!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag, 19 september, om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de foto's hieronder!
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

4 opmerkingen:

 1. twee mooie kaartjes Yvonne. Prachtig hoe je de elementen uit het mooie papier zo mooi gecombineerd hebt tot een chique kerstbloemstukje...
  Enne... een "kromme" lijn is ook een lijn toch ? Ik vind het persoonlijk veel leuker zo dan met strakke gelijke lijntjes!
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Juist leuk dat de lijnen niet perfect recht zijn! Twee geweldig leuke kerstkaartjes Yvonne. Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht meteen hetzelfde als Nicole, juist leuk dat ze niet zo strak zijn! Echt een prachtige kaart en mooie lift, Yvonne! Dank je wel voor je trouwe deelname aan onze Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omdat de strepen niet helemaal recht zijn bedoel je zeker? Geeft juist een heel leuk effect. Hoeft niet perfect, maar ik begrijp je helemaal hoor ;-)) Het is een hele leuk lift geworden, niets mis mee!
  Dank je wel voor het meedoen met de Liftchgallenge!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne