dinsdag 13 september 2022

Artisan uitwerkingen september

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Hallo! Welkom op mijn blog! Leuk dat je voorbij komt :) 

Ik heb vandaag een berichtje met de werkstukken die ik maakte als Artisan DesignTeam lid, voor de maand september! Misschien heb je ze al op Facebook en Instagram voorbij zien komen, op mijn eigen pagina's, maar ook op de pagina's van Stampin' Up! afgelopen vrijdagavond. Nu allemaal op een rijtje hier!


Ik maakte een scrap lay-out op 30,5x30,5cm, een kaart een een slingertje.. Dit is de hele suite, een herfst-serie met zwart: 


Voor de opdrachten moeten we dan alle producten gebruiken. Dit is de kaart:

Ik kleurde met Blends de achterkanten van het DSP is. Deze is eigenlijk zwart-wit, maar zo kun je er ook gekleurde vellen van maken:


De scrap lay-out heb ik gemaakt met foto's van een dagje op de Hoge Veluwe:


Nog een paar details:


Voor de slinger gebruikte ik het pakje embellishments met bladeren en rhinestones. De gaatjes zitten er al in!


Komende donderdagochtend doe ik een EXTRA verzamelbestelling om 9 uur in de ochtend, in verband met de Stamp-Sale!!


Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne avond!! Tot gauw!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag, 19 september, om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne