woensdag 13 juli 2022

Challenges Donderdag op Woensdag ;)

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Challenges Donderdag op Woensdag :) 

Deze week heb ik aardig wat te laten zien aan werkstukken die ik de afgelopen weken heb gemaakt, vandaar dat ik de berichten een beetje verdeel! Ik heb vandaag 2 kaartje om te laten zien!

De 1e is voor de Liftchallenge! Marjan, Cornelie en Nicole daagden ons weer uit. En ja, ik ben nog net op tijd zag ik!


Je vindt de challenge op het challengeblog: klik HIER. Je maakt zelf een achtergrond, met schaduwen en dan een witte afbeelding erbij (bloemen bij mij). Ik hoop dat ik hem zo goed begrepen heb :) Maar ik ben ook nog eens eigenwijs en geef mijn eigen draai aan de challenge, door een cirkel te gebuiken!

Een kaartje heel anders dan ik gebruikelijk maak, maar wel heel leuk om te doen! Het is echt een geheel maken met verschillende sets!

Het 2e kaartje maakte ik voor de challenge van het Global Design Project, klik HIER.


Bij challenge #GDP351 is het de bedoeling dat je vormen gebruikt:


Ik gebruikte ruitjes uit DSP (designpapier) op de achtergrond en combineerde deze met de afbeelding en tekst uit de set 'Forever Friendship'. 


En deze ruitjes zijn eigenlijk 'afval' :) Kijk maar: 


We kunnen ook echt alles gebruiken he?! Hihi.. Je vindt alle benodigdheden onderaan dit bericht!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne avond!! Tot gauw!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag 18 juli, om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (Via webwinkel betaal je met creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles graag voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen hieronder.
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com


Kaart 1
Blending Brushes
[153611]
€ 15,25
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Stamparatus
[148187]
€ 59,50Kaart 2

Linen Thread
[104199]
€ 6,25
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

3 opmerkingen:

  1. Jouw kaart is echt prachtig!! De uitdaging was een achtergrond met inkt + stempels en een witte afbeelding. Dus de wolkjes ... maar ja, ik snap echt goed dat je eigenwijs bent en je moet ook je goed voelen bij een kaartafwerking. Top dat je weer meedoet met de Liftchallenge, Yvonne!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een cirkel kan natuurlijk ook prima, ik vind hem in ieder geval heel geslaagd! Leuk dat je laat zien dat je deze halloween stempel ook op een hele ander manier kunt gebruiken zo. Dankjewel voor je bijdrage aan deze liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou ik snap je eigen draai. Dat wil ik ook altijd. Niet een kopie, maar je eigen ding. En jij kunt dat als geen ander, dus een dikke chapeau! Heel tof dat je weer meedoet met de Liftchallenge met deze prachtige inzending!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne