vrijdag 17 juni 2022

Challenges Vrijdag

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Hallo!! Leuk dat je even voorbij komt!

Ik heb een kort berichtje voor jullie vandaag.. Onze jongste heeft deze week een extra weekje vakantie en met verschillende werkzaamheden voor een Stampin' Up! event morgen, workshops en Artisan werkstukken, lukt het deze week nauwelijks om daarnaast nog iets anders te doen, maar ik heb een kaartje gemaakt voor 2 challenges!!

Hij is gemaakt met de kleuren voor Colour INKspiration op Facebook, HIER. Maar ook voor de thema-challenge van het Global Design Project, klik HIER. Ik kon ze mooi combineren en in de tijd die ik had dit kaartje maken:


Dit zijn de kleuren en het thema:


Ik mixte 2 sets voor deze kaart: de Nederlandse set 'Hemelse Hortensia' (deze blijft in het assortiment!) en de set 'Garden Greenhouse', welke ons helaas einde van deze maand gaat verlaten. De stempels en stansen zijn nog te bestellen en niet uitverkocht! 


Dat was het voor vandaag! Ik ga alles klaarzetten voor een bbq, onze 1e dit jaar en ja het weer is er ook naar :) 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 
Doe het rustig aan met de warmte en tot gauw!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
NOG LOPENDE ACTIES JUNI!!


Van 1 t/m 30 juni 50% korting op een 2e kit!! Je vindt alle beschikbare kits op stampinup.nl/sets. Daarnaast is ook de uitverkoop van de voorjaarscatalogus 2022 begonnen. Op is op!! Je vindt alle nog beschikbare producten op stampinup.nl


En als demonstratrice kun je nu al pre-orderen uit de nieuwe najaarscatalogus! 
Stap in en 'Join the fun!!'. 

-------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is maandagavond 20 juni, om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (Via webwinkel betaal je met creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles graag voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne