woensdag 19 januari 2022

Stamp Impressions Europe bloghop - Sketch

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h


Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: een schets! Oftewel: iets maken met de onderdelen van de schets! En dit is mijn bijdrage:

Ik heb het kaartje omgezet in een slimline-kaart (21x10cm) en ik gebruikte de nieuwe producten 'All Together' welke vanaf 1 februari te bestellen zijn! Stempels, stansen, DSP (designpapier) en jawel, 10 huidskleuren Blends!  Je ziet de flyers onderaan dit bericht, met de informatie.

Ik heb op de kaart eigenlijk alle producten gebruikt. Zwart-wit met rood en huidskleur Blends:


Ik ben benieuwd wat de andere dames gemaakt hebben. Dit is de schets:


Zo kun je hoppen:


TERUG / PREVIOUS
Wil je een blog terug, dan kom je op de pagina van Martina Duchkowitsch (Tina's Bastelecke), klik HIER of op de bovenstaande afbeelding 'Previous' (ONE BLOG BACK). 

VERDER /NEXT
Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar Salina van den Nieuwenhuizen (Paperstar), klik HIER of klik op de afbeelding 'Next' (ONE BLOG FURTHER)! 

Veel hop-plezier!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen of iets anders? Laat het me weten!!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling doe ik komende maandag 24 januari om 20u! 
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.30u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

-------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik dan op onderstaande afbeeldingen!
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

De onderstaande producten die gebruikt zijn op mijn kaart, zijn te bestellen vanaf 1 februari! Vanaf die dag kan ik de producten hier linken.


4 opmerkingen:

 1. Supertof! Deze set staat ook nog hoog op mijn lijstje. De sketch is super in een Slimline!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit heb je heel mooi gemaakt Yvonne! Slim om om te zetten in Slimline model in combinatie met het DSP! Erg mooi. Ik ga nu denk ik overstag voor deze serie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wonderful card. Great use of Colours
  xo Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne