zondag 28 november 2021

Stamping Sunday bloghop - Holiday Scrapbook Page

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. 

Bloghop start om 10u / Bloghop starts at 10.00u CET


Hallo!! Het is zondag, leuk dat je vandaag even langskomt! Ik begin met een dankjewel aan mijn nieuwe volgers hier!! Leuk dat je mijn pagina wilt volgen!

Het is de 4e zondag van november en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Stamping Sunday Bloghop! Doe je mee met de bloghop? Dan hop je letterlijk over de hele wereld! De opdracht van deze maand was voor ons: Maak een 'Holiday ScrapbookPage'!! Nou, daar komt íe:


Dat was alweer even geleden, scrappen, maar blijf het SU-per leuk vinden om te doen! Dus deze challenge was een leuke!! Het zijn al oude foto's, deze kerst 10 jaar oud! Jee, wat vliegt de tijd.. Ik weet dit nog zo goed... Onze jongste was toen een maandje oud en afgelopen vrijdag is hij gewoon al 10 geworden!!


Ik gebruikte voor de lay-out het Sweet Stockings DSP (designpapier). Het is nog te bestellen, maar komende woensdag begint de uitverkoop van de najaarscatalogus en dan kan het snel op zijn! Vandaar dat ik morgen nog een bestelling doe, nu is alles er (als het goed is) nog!


Ik knipte sokken en diertjes uit, om op de lay-out te verwerken! De foto's vind ik altijd het belangrijkste en vandaar dat de lay-out niet overvol en juist een beetje strak is.. Met het Playful Alphabet heb ik de titel gemaakt uit cardstock, met een glans-laagje Wink of Stella. Je vindt alle benodigdheden onderaan dit bericht! 


En dan nu verder hoppen! Ik ben weer heel benieuwd wat de anderen hebben gemaakt! Je kunt op de namen klikken om een kijkje te nemen:


Veel plezier!!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

------------------------------------------------------------------------------------
START MET SU-PER KORTING!!!
Instap-actie van 4 t/m 30 november


--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is MORGEN, maandag 29 november! 
LET OP!! Dit is de laatste bestelling voor de uitverkoop van de najaarscatalogus begint op 1 december! Daarna geldt voor de producten die ons gaan verlaten: op is op!

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net. Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com. 

Klik op onderstaande abeeldingen om de producten te bekijken en eventueel te bestellen. 

Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

3 opmerkingen:

  1. Such a sweet page filled with holiday memories! You've made excellent use of the Sweet Memories designer paper.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Your layout is just so gorgeous! You took so nice pictures and put them perfectly together! Thank you a lot for showing!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne