zondag 29 augustus 2021

Dutch Card Lovers weer van start!

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Jaaaaa, we zijn er weer!! Na twee weken in Oostenrijk, zijn we gisteren weer thuis gekomen. Ondanks het koele weer en regelmatig regen, was het echt heerlijk! We zaten in MariaAlm en dat was echt Oostenijk, tussen de hoge bergen! We hebben veel gezien en gedaan en even bijgetankt. Komende week hebben we nog een weekje thuis met z'n viertjes, maar ik start weer een beetje op :) Morgen gaat er weer een verzamelbestelling de deur uit! Zie voor verdere informatie onderaan dit bericht.

En na een zomerstop begint vandaag ook weer een nieuwe challenge op het Dutch Card Lovers blog, klik HIER. Het is meteen een hele mooie! Vind ik :) Dit is mijn bijdrage:

Het is de bedoeling dat je het moodboard van de foto links gebruikt en daar en kaartje van maakt! Ik heb de kleuren gebruikt, de bladeren en de rok! Met glitters!!!

 

Juist met zo'n challenge zie je heel verschillende kaartjes voorbij komen, alleen al binnen het DesignTeam! Wat maak jij ermee?? Ik ben benieuwd :)


Ik heb ook de binnenkant nog wat versierd in dezelfde kleuren..


Maak er wat moois van! Tot gauw!

Lieve & Creatieve groetjes, Yvonne

---------------------------------------------------------------------------------------
BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag, morgen dus!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 17.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (link in de sidebar) en dan verzorg ik alles graag voor je!

------------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2021-2022 online inkijken? 
Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.  
Vanaf 3 augustus vind je daar ook de link naar de najaarscatalogus en 2e Sale-a-Bration!

Voor de informatie over de gebruikte producten: Bekijk alle informatie op mijn Stampin' Up! website. Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen  (betaling met creditcard of PayPal). Klik op de afbeeldingen hieronder!! Of ga naar: yvonnespikmans.stampinup.net



Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

9 opmerkingen:

  1. Fijn dat jullie zo genoten hebben Yvonne en nu rustig thuis opstarten, heerlijk. Ik ben weg van je kaart, mooie warme kleuren en zo leuk zoals je de glitters op de jurk hebt gedaan. Gave interpretatie van het moodboard.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je ziet overduidelijk de dingen uit het moodboard op jouw kaart terug.
    Prachtige kleuren en mooie details.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig kaartje Yvonne, de kleuren doen het heel mooi zo bij elkaar. En ik lees dat jullie in MariaAlm zijn geweest, daar ben ik jaren terug ook geweest maar dan voor de wintersport(mijn zus komt er normaal gesproken jaarlijks). Het zal er nu in de zomer vast ook prachtig zijn. Nu nog een weekje heerlijk genieten thuis, wij hebben ook nog een week vakantie maar de oudste mag morgen op het HBO weer starten.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie inspiratiekaart voor de moodboard challenge.
    Fijn dat jullie genoten hebben in Oostenrijk.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat een mooie kaart! Super die binnenkant ook. En hoe bedenk je het die rok!
    Heerlijke vakantie gehad zo te lezen. EN nu er weer tegen aan.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een beauty, Yvonne, ik twijfelde steeds over deze set Delivering Cheer maar zie steeds meer mogelijkheden ermee.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind je kaart n.a.v. het mooie moodboard prachtig, Yvonne! Leuk die pareltjes op de rok!
    Fijn dat de vakantie zo leuk was, las over veel wandelen, dan is misschien ook wel prettiger dat het wat koeler was. Geniet nog even na!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fantastisch kaartje weer Yvonne! Zo leuk hoe je de rok met de glitters hebt vertaald. Jammer dat de vakantie weer voorbij is hè. Het was vast genieten in de bergen met die mannen van je. Wij hebben in Noorwegen ooit zo een wandelvakantie gedaan, we hadden ook niet heel mooi weer toen maar wel enorm genoten van het toch buiten zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw Yvon, wat een leuke kaart is het geworden. en die accenten met de rhinestones, geweldig!Super leuke uitwerking. Deze stempelset is ook zo leuk....zucht...te veel leuks in de catalogus. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne