vrijdag 2 juli 2021

Op het nippertje...

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Soms heb je ineens een ingeving... Er was nog een challenge: De Liftchallenge! En ik kwam erachter dat je tot vandaag 18u mee kunt doen.. Dus heb ik nog even tijd gemaakt om een bijdrage te maken, of eigenlijk twee :)  Klik HIER om naar het challenge-blog te gaan en te zien wat precies de opdracht is. Het is het case-en (Copy and Share) van kaarten van Jennifer McGuire. Dit zijn mijn kaartjes geworden:


Ik had de achtergrondjes nog liggen van het uitproberen vorige week: met Blends en alcohol. De achtergrondjes lagen te wachten om nog gebruikt te worden en dat kwam nu mooi uit! Ik heb stempelafdrukken gemaakt op de achtergronden, maar de bloemen niet verder ingekleurd..


De tekst stempelen op de achtergrond en verder niets, maakte deze kaarten een beetje saai, dus ik heb gesmokkeld en een tekst-strook op de kaart geplakt. Hij is dus niet helemaal éénlaags..


De kaart hierboven is gestempeld met 'Hand-Penned Petals' en de kaart hieronder met de Nederlandse set 'Nieuwe Bloesems'. De tekst komt uit 'Create with Friends'.


Ik vond dit eigenlijk een Halloween-achtergrond met paars, groen en oranje, maar zo kan hij toch ook!

Dat was het weer! Ik ga de link gauw plaatsen, dan ben ik nog mooi op tijd!

Fijn weekend!!

Lieve & Creatieve groetjes, Yvonne

---------------------------------------------------------------------------------------
BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 5 juli!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 17.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 

DSP ACTIE 1 juli t/m 2 augustus


MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (link in de sidebar) en dan verzorg ik alles graag voor je!

------------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2021-2022 of MiniCatalogus voorjaar 2021 online inkijken? 
Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. 

Voor de informatie over de gebruikte producten: Bekijk alle informatie op mijn Stampin' Up! website. Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen  (betaling met creditcard of PayPal). 
yvonnespikmans.stampinup.net

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi, ook je achtergrondjes Yvonne! Dat smokkelen mocht ook, want je mocht matten en je sentiment mocht ook verhoogd. Dus prima! Fijn dat je weer meedoet met ons!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige lift Yvonne! Heel mooi met deze achtergrondjes. En het verhoogd opplakken van je tekst dat mocht gewoon hoor, dus helemaal binnen de regeltjes. Leuk dat je meedoet met de liftchallenge, ben altijd benieuwd wat jij er van gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaarten! De kleurencombinaties zijn prachtig.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Yvonne! Zo mooi en eigen uitwerking gemaakt. Super gedaan, zoals altijd eigenlijk ;-)
  Dank je wel weer voor het meedoen hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi Yvonne! Supergave kleuren heb je gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne