donderdag 10 juni 2021

Challenges Donderdag - veel bloemen!!

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. 


Hallo!! Welkom op mijn blog / website!!

Leuk dat je even voorbij komt. Vandaag ben ik zelf nauwelijks online, want ik ben jarig, jippie! Ik mag 43 kaarsjes uitblazen. Wat gaat een jaar toch snel en het laatste jaar helemaal! Maar fijn dat we berichten kunnen klaarzetten, zodat ik Challenges Donderdag niet voorbij hoef te laten gaan! 

De eerste kaart is voor het Global Design Project, klik HIER.

Het thema van deze week is: Growing Garden! Ik haalde de viooltjes uit de kast en maakte en een kaartje van in roze en groen! 


Ik gebruikte de stansen en kleurde de witte, uitgestante delen met inkt en een Blending Brush. Als laatste spetterde ik er water over.

Ook de binnenkant heeft wat strookjes papier gekregen.

De onderstaande 2 kaartjes zijn voor de Liftchallenge, klik HIER.


Het is de bedoeling dat je stempelt op designpapier en de opzet van het voorbeeldkaartje (zie blog via de link) ongeveer hetzelfde houdt. 


Ik gebruikte het Artistically Inked DSP en omdat  daar goud in zit, heb ik gestempeld met Versamark en bewerkt met gouden embossingpoeder en de heattool. Deze eerste kaart maakte ik met de 'Bijzondere Zonnebloemen' Nederlandse stempelset.


Eigenlijk is het onderstaande kaartje het eerste kaartje, want die maakte ik eerder... Maar was niet helemaal 100% tevreden over de bloem.. Maar wegdoen vond ik zonde, dus toch maar verwerkt! 


De opzet van de kaart is verder precies hetzelfde!



Dat waren de kaartjes! Hierbij nog een kleine herhaling van mijn eigen actie.. Omdat ik vandaag jarig ben en ik 'Goud' geworden ben binnen Stampin' Up!, als bedankje een extraatje bij je bestelling! 


Vanavond ben ik er nog een keer, om 19.30u met een bericht voor de Feel Good Stampin' bloghop. Kom je dan nog een keertje kijken?? 

Lieve & Creatieve groetjes, Yvonne

---------------------------------------------------------------------------------------
BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is volgende week maandag 14 juni.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 17.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (link in de sidebar) en dan verzorg ik alles graag voor je!

------------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2021-2022 of MiniCatalogus voorjaar 2021 online inkijken? 
Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. 
Kijk voor lopende acties in de sidebar!!

Voor de informatie over de gebruikte producten: Klik op de onderstaande link en bekijk alle informatie op mijn Stampin' Up! website. Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen  (betaling met creditcard of PayPal). 

yvonnespikmans.stampinup.net of klik HIER.

4 opmerkingen:

  1. Van Harte gefeliciteerd en wat zijn het prachtige kaartjes, fijne dag gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nogmaals van harte gefeliciteerd en wat een mooie liftkaarten, Yvonne! Mooie combinatie van stempels en papier, dankjewel voor het meedoen met de Liftchallenge weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie liftkaarten, maar ik ben vooral gek van je viooltjeskaart, wat heb je die mooi op kleur gebracht en opgebouwd!
    groetjes
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een beauties allemaal weer Yvonne! Echt prachtig zijn ze, zowel je lift kaarten als de kaarten met de viooltjes! Ik vind je uitgeknipte teksten ook altijd zo een mooi detail. Het is weer genieten hier op je blog, bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne