donderdag 3 november 2022

Challenges Donderdag

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Challenges Donderdag!! Het is weer zover :) Kaartjes gemaakt voor online challenges!

Het 1e kaartje is voor de nieuwe challenge op de Facebook Challenge-pagina van mijzelf en de dames uit mijn team: Het SU-per Team! Challenge pagina, klik HIER. Het is een makkelijke deze maand: Maak een verjaardagskaartje! Doe je ook gezellig met ons mee??


Ik maakte zelf dit kaartje als voorbeeld, met de leuke varkentjes uit de set 'This Birthday Piggy', te vinden op pagina 55 van de dikke jaarcatalogus. Ik heb ze ingekleurd met Blends.


Er zitten 3 varkentjes in de set en diverse teksten die je leuk kunt combineren!


De 2e kaart is voor het Global Design Project van deze week #GDP367, klik HIER. Het thema is 'Trees', bomen! Nou, die zitten dus op mijn kaartje :)


Voor deze kaart gebruikte ik de bundel 'Regal Reindeer'. Met stempels en stansen. Daarnaast gebruikte ik de set 'Framed and Festive' met kerst-teksten, uit de nieuwe Fitting Florets collectie. 


Ik heb alleen van de grote bomen de stempel gebruikt, de rest zijn allemaal stanesen. En ja, het rendier heeft sokken hihi.. Het viel iets anders uit dan ik gedacht had, maar ik heb ze toch maar zo gelaten :) De sneeuw op de bomen is gemaakt met 'Pearlized Enamel Effects'. 


Heb je ergens vragen over? Laat het me weten!! Via een email: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Een hele fijne dag nog!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is maandag 14 november om 19.00u.
DIT I.V.M. ON STAGE IN WENEN VOLGENDE WEEK
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

1 opmerking:

  1. Twee mooie kaarten. De vrolijke varkentjes op de eerste kaart zijn erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne