zaterdag 20 april 2024

Stampin´ Up! kits! Heel veel kits!!

Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Het is alweer even geleden, een berichtje hier.. Ik heb druk bezig geweest met vooruit werken voor het Artisan Design Team, een workshopdag afgelopen donderdag en vooruit werken voordat ik op reis mag naar Mexico, met de Incentive Trip van Stampin' Up! mee! Spannend...

De kaarten die ik gemaakt heb, gaan jullie de komende tijd zien! 

Vandaag een berichtje met veel foto's! Van kaarten die gemaakt zijn met de Stampin' Up! kits! Ken e die al?? Ze zijn echt heel leuk! Vooral makkelijk als je 'even snel' een stapeltje kaarten wilt maken of als je net begint met kaarten maken! De producten die erin zitten zijn ook exclusief voor deze kits en kun je dus niet los kopen.

Je vindt de kits in de webwinkel, op de speciale pagina van deze kits, of ook wel sets in het Nederlands (klik HIER) of bij de Online Only producten (ze staan niet in een catalogus, klik HIER).

Onderstaande kits vind je daar allemaal!! Net als alle info zoals prijzen en bestelnummers. Je kunt ze bestellen op de bekende manier, gewoon met de andere Stampin' Up! producten! 














TER INFORMATIE

De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum (maandag 22 april) en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht. 

Op 9 april is de uitverkoop van de voorjaar- en jaarcatalogus 2023-24 begonnen!! Op is op!! Op 1 mei begint de verkoop van de nieuwe catalogus.

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de lopende of nieuwe catalogi ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar!

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

----------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2024 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Ik kan de nieuwe producten vanaf 1 mei hier plaatsen! Wil je graag al eerder productinformatie? Laat het me weten! Ik help je graag verder!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne