zondag 2 juli 2023

Creation Station bloghop

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!

Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET


Vandaag een bericht met inspiratie voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! Hop je mee met deze wereldwijde bloghop?? Deze keer zijn we aan de slag gegaan met zelfgekozen kleur/combinaties! Hieraan moesten we ons houden: 

1 Core Colour (1 van de 40 basiskleuren), 1 InColour en wit! En GEEN andere kleuren, alleen deze. 

Ehhhh ja, dat kan dus echt vanalles zijn! Dit is mijn bijdrage geworden: 


Ik heb gekozen voor: de Core Colour 'Garden Green' en de InColor 'Garden Green'. Niet mijn favoriete combinatie, aar wel eentje waar ik iets mee kon!

En zie je wat ik heb geprobeerd te maken? Het is de 'Hello Kiwi' set, ja, met kiwi's :) Maar ik heb er watermeloenen van gemaakt! Ik hoop dat dat te zien is!


Een hele meloen in groen, een doorgesneden meloen en een partje. Ook de binnenkant van de kaart heb ik beplakt, met een restje van het strookje op de voorkant. Zonde om weg te doen toch? Vaak plak ik het dan aan de binnenkant! 

Ik ben heeeel benieuwd wat de anderen gemaakt hebben deze keer! En welke kleuren zij gekozen hebben. 

Klaar om te hoppen??? Dat kan hier en op Instagram! Volg je mij al? Klik HIER

Het zijn zulke getalenteerde collega's, dus je doet zeker veel inspiratie op!!
Om vanuit hier verder te hoppen ga door naar Barb Pfeffer, van 'JustBstamping', klik HIER.
 Klik op de link hierboven of klik op de afbeelding hieronder  (NEXT UP, CLICK ON THE IMAGE ).

 

Je kunt vanuit hier natuurlijk ook een blog terug, je gaat dan naar Kathy Kartak, van 'KKstamp', klik HIER, bij haar begint vandaag ook de hop (ONE BLOG BACK and start of the hop).

Veel plezier!!


Alle gebruikte producten vind je onderaan dit bericht. Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne dag nog!!!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is KOMENDE MAANDAG 3 juli!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor woensdag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUWE KWARTAALKITS!! Bestel nu! thecreativeteacup@gmail.com---------------------------------------------------------------------------------------


Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

1 opmerking:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne