woensdag 8 juni 2022

Challenges (bijna) Donderdag - Hippest Hippos!!

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Hallo! Daar ben ik weer :) Het is nog woensdagavond, maar toch alvast het challenges-bericht. Want morgenavond is er een bloghop: de Feel Good Stampin' Bloghop. Kom je dan ook nog een keertje langs? Dan heb ik nog een kaartje met de hippos! 

Nu eerst een kaartje voor Challenges Donderdag! Met een leuke, nieuwe set: Hippest Hippos!! Deze kun je vanaf 1 juli GRATIS uitzoeken tijdens de 2e Sale-a-Bration van dit jaar. En het leuke is: er is een stempelset en een bijpassende stansset! Ieder (apart van elkaar) uit te zoeken bij een bestelling van 60 euro. 

Ik maakte een kaartje voor de nieuwe challenge van het 'Global Design Project', klik HIER.


Het is een schets-challenge: 


Ik draaide hem een beetje, zodat het beter uitkwam met de tekst en het nijlpaardje. Ik vond de grote tekst uit de set 'Big Hooray' (uit de jaarcatalogus) wel heel leuk erbij! 


Dit zijn de stempels en stansen! Leuk he? De nieuwe catalogi met alle informatie komen zo snel mogelijk naar mijn klanten/workshoppers toe! 
Hieronder zie je nog een aantal kaarten ter inspiratie, als je het 'Symbols of Fortune DSP' nog hebt liggen. Ik heb de eerste gemaakt tijdens de Facebook LIVE welke is vanochtend heb verzorgd. Dit doe ik doorgaans bijna iedere woensdagochtend en kun je er niet LIVE bij zijn? Dan kun je hem terugkijken! Klik HIER.


Ze zijn een beetje kitsch met het goud, maar dat is de achterkant van het DSP, de gekleurde kaart is gemaakt met de voorkant van het DSP. Dit stond in de vorige jaarcatalogus. Helaas is het inmiddels uitverkocht. Dit waren ook de laatste restjes van het DSP wat ik had..Dat was het voor nu! 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne zondag!! Tot gauw!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne


--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is maandagavond 13 juni, om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (Via webwinkel betaal je met creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles graag voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten?
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Producten uit de najaarscatalogus en Sale-a-Bration brochure kan ik vanaf 1 juli hier delen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne