donderdag 19 mei 2022

Stamp Impressons Europe bloghop - 3D Project

Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. 

Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h


Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: 3D project! Oftewel: een projectje in 3D maken, geen gewon kaartje! En dit is mijn bijdrage:

Helaas had ik niet voldoende tijd om echt helemaal zelf iets te maken, maar Stampin' Up! heeft ook diverse kant-en-klare doosjes en verpakkingen! Zo ook deze in de jaarcatalogus: Kraft Gift boxes. Ze staan op pagina 140, zitten per 10 in een verpakking #156569 voor €12,25. Dat is nog geen €1,25 per doosje! De deksel zit eraan vast en er zit een mooi venster in.


Ik versierde het doosje met producten uit de Abigail Rose suite. Deze heeft mooie, zachte kleuren, welke ik mooi bij de kraft kleur van de box vind passen. 

Je kunt er vanalles in doen! Theezakjes, chocolaatjes, een paas sokken, pennen etcetc. SU-per om een cadeautje in te doen dus! Met het mooie, brede lint maak je er een mooie strik omheen. Je vindt alle benodigdheden onderaan dit bericht! 


Ik heb nog een extra projectje om te laten zien. Deze maakte ik gisteren tijdens mijn Facebook LIVE. Deze verzorg ik (bijna) iedere woensdagochtend HIER. Je kunt ze ook altijd terugkijken! Ik ging aan de slag met het 'Symbols of Fortune' DSP:


Het werd een cadeau-setje: kaart met envelop en een bijpassend acetate boxje waar iets in kan! Extra ideetjes :)En dan nu: Hoppen!!!

TERUG / PREVIOUS
Wil je een blog terug, dan kom je op de pagina van Martina Duchkowitsch, klik HIER of op de bovenstaande afbeelding 'Previous' (ONE BLOG BACK). 

VERDER /NEXT
Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar Salina van den Nieuwenhuizen, klik HIER of klik op de afbeelding 'Next' (ONE BLOG FURTHER)! 

Veel hop-plezier!Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne dag!! Tot gauw!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is op maandagavond 23 mei, na 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (Via webwinkel betaal je met creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles graag voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten?  Klik op de afbeeldingen!
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com


Kraft Gift Boxes
[156569]
€ 12,25
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

5 opmerkingen:

 1. I'm so glad you are part of the Artisan Team now, your projects are magnificent!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your projects are so beautiful! Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat ziet er weer prachtig uit! Heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend doosje is dit geworden, doe maar met een paar vrolijke sokken, haha. Je Woensdagmorgen projecten zijn ook weer SU-per.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne