zondag 2 januari 2022

Creation Station Bloghop - Happy New to You!

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

 Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET


Hallo!! Hey there! Welkom op deze zondag-blogpost! 

Happy NewYear!! Met de beste wensen voor een creaTEAf , gelukkig en bovenal gezond 2022!! Voor mij begint het jaar dat ik deel uit mag maken van het Artisan DesignTeam van Stampin' Up! Echt een droom die uitkomt! Dus vanaf nu zie je dat logo op mijn werkstukken staan!

Vandaag een bericht met inspiratie voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! Hop je mee met deze wereldwijde bloghop?? Het thema is deze keer 'Happy New to you!'! Kortom: iets maken met nieuwe producten uit de nieuwe mini-catalogus voorjaar 2022! Dit is mijn bijdrage:


Ik maakte deze kaart voor de hop, met 2 verschillende stempelsets: Blessings of Home en Every Chapter. Maar ook het mooie Heart & Home DSP. 


Op de rechtse foto zie je dat ik een aantal woorden uit de boeken heb geknipt. Het is een mooie tekst op deze stempel, maar zo meer bruikbaar, vind ik.. Ik had het idee al bij meerdere collega's gezien en vond het een SU-per idee!


Ik gebruikte de 'PaperPiecing' techniek. Dan stempel je de afbeelding ook op DSP (designpapier) en knip je onderdelen uit, die je dan weer op de basis (afdruk op wit cardstock) plakt! Het is een werkje, mar we heel leuk om te doen en zo krijg je mooie patronen in je afbeelding!


De afbeelding op de achtergrond is gestempeld op de basiskaart en ingekleurd met Blends. Een deel van de afbeelding heb ik apart gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt onderaan de stapel boeken.

En dan nu: hoppen!!!

 


Je begint vandaag vooraan bij Sara Levin, klik HIER (THIS BLOG IS THE START/THE BEGINNING OF THE HOP).

Vanuit hier hop je naar Sara Nell Langland! Klik HIER of klik op de afbeelding hierboven (NEXT UP, CLICK ON THE IMAGE ).

 

Wil je een blog terug? Dan ga je naar naar de start, naar Sara Levin, klik 
HIER (ONE BLOG BACK).

Veel hop-plezier en een hele fijne zondag!!
Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen of iets anders? Laat het me weten!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende DINSdag 4 januari! 
EERSTE BESTELLING NIEUWE CATALOGUS EN SALE-A-BRATION!

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net. Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com.

NIEUWE PRODUCTEN KAN IK HIER PLAATSEN VANAF 4 JANUARI. 
VOOR VEEL KERST-PRODUCTEN GELDT NU: OP IS OP!! 
Wil je daar nog iets van bestellen? Dat kan t/m 3 januari! Laat het weten!

3 opmerkingen:

 1. Als echte boekenwurm ben ik natuurlijk hélémaal weg van deze leuke, mooie kaart Yvonne. Inderdaad slim om sommige teksten te verwijderen en zo leuk die paperpiece techniek. Genieten hier.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst de beste wensen voor 2022 Yvonne.
  Wat een prachtige kaart is dit zeg!
  Ik als echte lezer bekijk hem natuurlijk nog beter...haha....heel mooi gedaan!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love that paper piecing, what a great idea!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne