donderdag 2 december 2021

Challenges Donderdag

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Het is donderdag!! Welkom op mijn blog! Vandaag heb ik twee challenge-kaarten voor jullie en ik begin met een kaart voor het Global Design Project (klik HIER).


Het is deze week de bedoeling om de designer the case-en. Je gebruikt dus onderdelen van de kaart om er je eigen draai aan te geven! Het is een kaart van Kayla McCreadie en zij maakt altijd hele mooie kaarten!

Om mijn kerstkaarten-voorraad nog wat aan te vullen blijf ik deze en volgende week nog in de kerstkaarten en daarna ga ik met nieuwe producten aan de slag! Ik maakte de achtergrond met Blends en alcohol en werkte de voorkant op met o.a. stansen uit de Whinsical Trees bundel. Het BeDazzling papier uit de vorige Sale-a-Bration maakt de kaart extra feestelijk.


Tip!! Je kunt met de stansen makkelijk de bomen ook kleiner maken! Zie foto :)


De 2e kaart is voor de challenge van mij en mijn team op Facebook: Het SU-per Team! Challenge-pagina! Klik HIER


De challenge voor deze maand is: Maak een patchwork-kerstkaart! 


En dat is letterlijk even puzzelen!!


Ik maakte een zelf een designpapier-vel door verschillende stempels in kerst-kleuren te maken en daarna met een pons de ruit-vorm uit te ponsen. Daarna heb ik alles in elkaar gelegd als een puzzel.  Doe je gezellig met ons mee??


Dat was het voor vandaag! Er staan onderaan geen producten vermeld, omdat veel in de uitverkoop is of inmiddels al uitverkocht is. Heb je vragen over iets? Laat het weten!! Je kunt voor alle vragen linksboven het contact-formulier gebruiken.

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 6 december! 

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net. Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com. 

2 opmerkingen:

 1. Wat heb je weer prachtige kaartjes gemaakt Yvonne.
  De eerste is ook zeker goed gelukt....gaaf gedaan hoor!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee mooie kaarten. Vooral de eerste, met de versierde kerstbomen en zelfgemaakte achtergrond, vind ik erg mooi en bijzonder.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne