maandag 23 november 2020

Kerst KaartenBuffet @Home - 6 kerstkaarten Wishes and Wonder

   Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

(TER INFO!!!! Wij zijn dit jaar verhuisd! Mocht je dit jaar weer een kerstkaartje willen sturen en heb je ons nieuwe adres nog niet? Vraag me ernaar!)


Hallo!! Leuk dat je langskomt op deze maandag! Een nieuwe week is weer begonnen! Afgelopen zaterdag hield ik mijn 2e KaartenBuffet @Home met YouTube-filmpjes voor de stap-voor-stap uitleg. Het was weer een geslaagde dag! Diverse dames zijn al aan de slag gegaan en andere dames doen het later op een moment dat het beter uitkomt. Dat is dan toch het voordeel van online!

Ik maakte 6 verschillende kaarten, gemaakt met één stempel en stansset: Wishes and Wonder! Met 6 verschillende kitjes en de uitleg konden de dames deze voorbeeldkaarten namaken, of hun eigen draai eraan geven!

Een beetje een nostalgische kaart:


Een schudkaart:


Een echte stempel- en inkleur-kaart:


Een kaart met een tag:


Een 'restjes'-kaart:


En een winterse kaart met ijsberen (stansjes uit een andere set):



En dit zijn ze allemaal bij elkaar:


En dit is de bundel waar we mee werkte: Wishes and Wonder! Ik kan hem nog steeds voor je bestellen, mocht je hem ook nog in huis willen hebben! Vooral de tag, maar ook andere afbeeldingen/stansen zijn ook buiten Kerst goed te gebruiken!

Ik ga nadenken over een 3e editie in januari! Zolang we met het virus te maken hebben en niet in het echt bij elkaar kunnen zijn voor een KaartenBuffet, doen we het zo! Dat bevalt ook goed! Dan zal het met een nieuwe set zijn uit de nieuwe Mini-catalogus/Sale-a-Bration! 

Iets verder naar beneden lees je alles over de 10% actie van morgen! Mocht ik je ergens mee kunnen helpen, laat het weten! Een hele fijne dag en tot gauw!

Lieve groetjes, Yvonne


--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan!
Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is MORGEN, DINSDAG 24 november, al vroeg!!! Dit in verband met de speciale 10% actie. 


Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door uiterlijk MAANDAGAVOND (vanavond) voor 20.00u via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 


MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorgd ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard.
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige serie Kerstkaartjes Yvonne, heel mooie details erop...een leuke set van SU daarvoor gebruikt
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd zo knap hoe jij zo een bundel kan laten shinen! Stuk voor stuk prachtige kaartjes!!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne