zaterdag 12 maart 2022

Artisan werkstukken maart - Dahlia Days

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Hallo!! Welkom op mijn blog op deze zaterdag! Leuk dat je even voorbij komt :)

Ik wil jullie vandaag graag de werkstukken laten zien die nu op de Social Media van Stampin' Up! zijn te vinden. 5 leden van het Artisan DesignTeam, waaronder ik, mochten werkstukken maken voor maart met de bundel 'Dahlia Days'. Op de Facebook-pagina van Stampin' Up! is het bericht gisterenavond geplaatst en op Instagram zie je de werkstukken komende week allemaal voorbij komen.

Dit zijn mijn twee kaarten geworden:


Ik gebruikte alleen zwart-wit met Melon Mambo en Granny Apple Green.


Het zwarte cardstock met witte embossingpoeder steekt af bij de rest. Dit is mijn favoriete combinatie: zwart-wit met de Brights! 


Ik gebruikte de grote achtergrond-stans als mask om met inkt en een brush op de achtergrond van de kaart een patroon te maken:


Op de 2e kaart stanste ik deze achtergrond uit en kleurde deze in met Blends! Zo ziet het er meteen weer heel anders uit:


Één van de stempels/stansen, het label met bloemen, gebruikte ik om een soort van wikkel om de kaart te maken. Gaatjes erin en een lintje erdoor en je hebt een blikvanger op je kaart! 

De grote bloem heb ik 2x gestempeld. Eentje is uitgestanst en eentje wat kleiner uitgeknipt en dan met dimensionals op elkaar geplakt, voor meer 3D-effect.


Dit zijn ze nog een keertje alle twee:


Ik maakte met de restanten die ik nog had liggen nog een extra klein kaartje:


Ik ben benieuwd wat je ervan vindt :) Als je een reactie achter zou willen laten, SU-per!!
Alle info over de producten vind je onderaan dit bericht.

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen of iets anders? Laat het me weten!thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijn weekend!! 
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling doe ik komende MAANDAG 14 maart om 20.00u

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.30u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 
Klik op de afbeeldingen hieronder!
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat een prachtige kaarten Yvonne, heel mooi die heldere kleuren icm zwart-wit. SUpermooi gemaakt hihi.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook even zeggen dat je kaarten weer super zijn. Ik durf te wedden dat de andere Artisanleden met grote ogen naar je gave kaarten kijken. Lieve groetjes, Gerrie.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne