zondag 1 augustus 2021

Creation Station Bloghop - Sale-a-Bration Good Times!!

   Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


 Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET

Hallo!! Welkom op deze zondag-blogpost! Vandaag een bericht met inspiratie voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! Hop je mee met deze wereldwijde bloghop?? Het thema is deze keer 'Sale-a-Brate Good Times'! Kortom: projecten met producten uit de nieuwe Sale-a-Bration, welke komende dinsdag begint!! Dit is mijn bijdrage, een kaartje:


Ik wilde niet weer aan de slag met de schapen of de pinguïns, want die zie je al zoveel, dus besloot ik de 'Delicate Dahlias' set te gebruiken. Een mooie, uitgebreide set, die je kunt uitzoeken bij 120 euro (2x 60 euro). 


Ik heb de bloemen en bladeren met goud geëmbossed en ingekleurd met Blends, passend bij het DSP wat ik gebruikt heb: Blackberry Beauty Specialty DSP. Een DSP met paars, bruin en goud, mooie warme herfst-kleuren!


Naast het DSP heb ik ook het 'Emphemera Pack' gebruikt. Een verpakking met mooie die-cuts (uitdruk-figuren) in de kleuren van het DSP, zoals labels en takjes.


Ook de binnenkant heeft ene kleine versiering van DSP. Hieronder een foto van beide, de officiële afbeeldingen en linkjes kan ik vanaf dinsdag plaatsen.


Wil je deze set ook uitzoeken? Dan kan! Geef dan jouw bestelling vanaf nu al door en ik laat het zo snel mogelijk mee komen! Zelf bestellen in mijn webshop kan ook! Zie de info in de tabjes of de side-bar. Of neem contact met me op en ik help je graag verder!

En dan nu: hoppen!!


Vanuit hier hop je naar mijn collega Sara Levin!! Klik HIER of klik op de afbeelding hierboven (NEXT UP, CLICK ON THE IMAGE). Bij haar begint de hop ook vooraan (IT'S ALSO THE START OF THIS HOP!!).

Wil je een blog terug? Dan ga je naar mijn collega Denita Wright-Smee, klik 
HIER (ONE BLOG BACK).


Veel hop-plezier en een hele fijne zondag!!

Lieve & Creatieve groetjes, Yvonne

---------------------------------------------------------------------------------------
BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is volgende week dinsdag 3 augustus!
START VAN DE NIEUWE NAJAARSCATALOGUS EN SALE-A-BRATION!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 17.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (link in de sidebar) en dan verzorg ik alles graag voor je!

------------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT-INFORMATIE

Wil je graag de Jaarcatalogus 2021-2022 online inkijken? 
Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje.  
Vanaf 3 augustus vind je daar ook de link naar de najaarscatalogus en 2e Sale-a-Bration!

Voor de informatie over de gebruikte producten: Bekijk alle informatie op mijn Stampin' Up! website. Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen  (betaling met creditcard of PayPal). 
yvonnespikmans.stampinup.net

Vanaf 3 augustus kan ik hier de linkjes plaatsen naar de nieuwe producten uit de najaarscatalogus en Sale-a-Bration! Zoals de Delicate Dahlias set en het DSP.

Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

7 opmerkingen:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne