zondag 3 januari 2021

Creation Station - How to be a Millionaire!

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

Bloghop begint om 15.00u / Bloghop starts at 15.00h CET


Hallo!! Welkom op deze zondag-blogpost! 

Om te beginnen: de allerbeste wensen voor een creatief, gelukkig en bovenal gezond 2021!! We gaan er weet wat moois van proberen te maken!!
Vandaag een bericht met inspiratie voor de nieuwe bloghop van het 'Creation Station' team! 
Hop je mee met deze wereldwijde bloghop?? Het thema is deze keer 'How to be a Millionaire' en dit zijn mijn kaarten geworden:


'How to be a Millionaire' wil zeggen dat we een uitwerking moeten maken met een set die samengesteld is door een collega, die een miljoen aan omzet in haar SU-carriere heeft gehaald! Één van de sets uit de lopende catalogi is de set: Nothing's Better Than! Één van van favoriete sets! Dus die heb ik weer een keer uit de kast gehaald! En ik maakte er twee Nieuwjaars-kaarten mee!


De koekjes werden oliebollen!! En ik combineerde de set met de leuke 'Darling Donkey's' die je GRATIS uit kunt zoeken bij een bestelling van 6o euro!


De ezel springt zo de stapel oliebollen op :) 


De poedersuiker maakte ik met een 1 inch circle punch, op dezelfde manier als ik eerder deed bij mijn grote oliebollen-kaarten, klik HIER.


'Happy New Year' heb ik uit zilver folie gestanst met de set 'Word Wishes' waar voor bijna alle feestdagen woord-stansjes in zitten! 


Op deze 2e kaart is de cocktail toegevoegd! Verder heb ik dezelfde materialen gebruikt!

Zie je het DSP (designpapier)? Herken je het niet? Dat kan kloppen! Het is helemaal nieuw en komt in de nieuwe jaarcatalogus 2021-2022 te staan! Maar je kunt het zelf al krijgen! Voor demo's is het te bestellen t/m morgen, 4 januari. Vanaf 5 januari ontvang je het tijdens Sale-a-Bration GRATIS als je instapt als demo! In totaal ontvang je dan 5 pakken 15x15cm DSP in bijna alle Stampin' Up! kleuren!

En nu wil je vast verder hoppen! 

Vanuit hier hop je naar mijn lieve collega Sara Levin, klik HIER of klik op de afbeelding hieronder.


Wil je een blog terug? Dan ga je naar Kathy Brown Kartak, klik HIER
En begin je liever vooraan? Dat kan ook, dan hop je naar Elisabeth Price, klik HIER.

Verdere informatie over bestellen en lopende acties vind je iets verder naar beneden!
Maak er een mooie zondag van! Tot gauw!

 Lieve groetjes, Yvonne


--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE
Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. Hieronder zie je de producten die ik gebruikt heb. Klik erop en je komt rechtstreeks in mijn webwinkel om ze te kunnen bekijken en/of bestellen! De nieuwe producten kan ik erbij zetten vanaf 5 januari! 

Word Wishes Dies
[149629]
€ 44,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00De nieuwe MiniCatalogus voorjaar 2021 en Sale-a-Bration brochure januari/februari is in aantocht! Wil je ook een exemplaar ontvangen? Stuur me een email en ik zorg dat er eentje naar je toe komt! thecreativeteacup@gmail.com

Denk je er zelf aan om demo te worden? Dan krijg je standaard korting op je bestelling en kun je producten eerder bestellen! Kom in mijn gezellige 'Het SU-per Team!' en 'join the fun'!! Je leest er alles over onder het tabje bovenaan deze pagina!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is DINSDAG 5 januari al heel vroeg. Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door uiterlijk maandag 4 januari voor 20.00u via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 
Let er wel even op dat de levering langer zal duren door de enorme drukte bij UPS.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorg ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard.
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.

5 opmerkingen:

 1. Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar Yvonne. Twee hele vrolijke kaarten en ik vind vooral de eerste super. Leuk zoals je van de koekjes oliebollen hebt gemaakt.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! What a creative use of this million dollar set! I absolutely love it with the donkeys!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk!
  Ooohh oliebollen(koekjes) ik ben er gek op. 100 gebakken met rozijnen en appel, ze liggen voor een groot gedeelte in de vriezer, hahaha. Kan ik in mei nog een bal eten:).
  Beste wensen voor 2021!
  liefs Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my goodness, how I love these two cards! So fabulously creative. Thanks for sharing your inspiration xx

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne