donderdag 14 januari 2021

Challenges Donderdag

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.


Hallo!! Leuk dat je (weer) even langskomt op mijn blog!! Vanavond heb ik nog een bericht, voor een bloghop, maar ik kon het niet laten vanochtend even tijd te maken voor een challenge-kaartje! Als het donderdag is, begint dat toch te kriebelen hihi..

Ik heb vandaag een kaartje voor de nieuwe challenge van het Global Design Project, klik HIER. Het is alweer challenge #GDP274. 


Het is deze week de bedoeling dat je een kaartje maakt met de schets:


Het werd bij mij een kaartje met de leuke set 'Sweet Strawberry', samen met het DSP uit de Sale-a-Bration! Dit papier zit samen met een stempelset in een set, welke je gratis kunt uitzoeken bij een bestelling van 120 euro! En dus heel goed te combineren met de leuke bundel uit de MiniCatalogus! 


Ik combineerde afbeeldingen uit het DSP met stempelafdrukjes. De achtergrond heb ik gekleurd met inkt en een nieuwe brush. Die zijn zo fijn! Je vindt alle product-informatie onderaan dit bericht. Met de informatie om het te kunnen bestellen!


Ook de binnenkant van de kaart heb ik weer bewerkt! Ook heb ik doosjes gemaakt, vorige week al, voor mijn klanten die een bestelling hadden geplaatst:


Het zijn de kant-en-klare transparante boxjes uit de jaarcatalogus, met daarin strookjes DSP. Alleen het twine is niet van Stampin' Up!

Leuk om te maken en te geven!! Dat was het voor nu! Vanavond na 19uur staat er weer een bericht online, dan voor een hop en met link naar een YouTube filmpje!

Tot vanavond!!

Lieve en Creatieve groetjes, Yvonne x


--------------------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT-INFORMATIE
Wil je graag de Jaarcatalogus 2020-2021 online inkijken? Dat kan! Kijk even in de sidebar of onder het tabje bovenaan deze website voor de linkje. Hieronder zie je de producten die ik gebruikt heb. Klik erop en je komt rechtstreeks in mijn webwinkel om ze te kunnen bekijken en/of bestellen! 


Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00


De nieuwe MiniCatalogus voorjaar 2021 en Sale-a-Bration brochure januari/februari is in gegaan! Wil je ook een exemplaar ontvangen? Stuur me een email en ik zorg dat er eentje naar je toe komt! thecreativeteacup@gmail.com

Denk je er zelf aan om demo te worden? Dan krijg je standaard korting op je bestelling en kun je producten eerder bestellen! Kom in mijn gezellige 'Het SU-per Team!' en 'join the fun'!! Je leest er alles over onder het tabje bovenaan deze pagina!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag, 18 januari. Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling door uiterlijk voor 17.00u die middag, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! 
Let er wel even op dat de levering langer zal duren door de enorme drukte bij UPS.

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail en dan verzorg ik alles graag voor je.

 Je kunt ook altijd zelf via mijn webshop bestellen! Betaling gaat dan per creditcard.
Vergeet dan de Hostess-code niet!! Je vindt alle info onder de tabjes bovenaan en in de sidebar.

1 opmerking:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne