zondag 10 april 2022

Challenges ZONdag

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. 


Een paar dagen te laat hihi, maar alsnog een Challenge blogbericht! 

Afgelopen week stond in het teken van de nieuwe Stampin' Up! catalogus verzenden, het OnTour evenement voor demo's, nieuwe uitwerkingen maken voor het Artisan DesignTeam en meer! Druk, druk, druk dus, maar wel heel leuk! 

Tussen de bedrijven door, stukje voor stukje, maakte ik deze kaart, voor het Global Design Project van deze week, klik HIER.


Ik maakte een Paas-kaart met de kleuren van de challenge:


Ik vond het echte Paas-kleuren, deze zachte kleuren, dus kwamen het konijntje uit 'Easter Friends' en de narcissen uit 'Daffodil Daydream' uit de kast! 


Ik maakte zelf een aantal onderdelen voor op de kaart:


 Ik kleurde wit twine met een Sift Seafoam Blend en met inkt, een Blenderpen en de lieveheersbeetjes-pons maakte ik de eieren! Altijd leuk om zelf iets te bedenken met materialen :)


De 2e kaart is heel anders en was voor de #ConceptArtCreativeChallenge van het Concept Artist team van Stampin' Up! (de makers van de voorbeelden in catalogi en op Social Media):


Het was een kleuren-challenge en ik gebruikte de leuke set 'Kite Delight'.


Dat was het voor vandaag! Ik ga mijn hobby/werkkamer maar eens opruimen, hihi, dan kan ik de week weer met een opgeruimde kamer beginnen!! 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen of iets anders? Laat het me weten!

thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne dag!! 
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling doe ik MORGEN, maandag 11 april om 20.00u

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.30u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? 
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne