maandag 11 april 2022

Artisan DesignTeam projecten april - Paradise Palms

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. 


Zo heb je een week niets te laten zien, door het druk bezig zijn met andere dingen (zie post van gisteren) en zo heb je 3 dagen op een rij een post (morgen komt er nog eentje)! 

Afgelopen vrijdagavond is op de Facebook-pagina van Stampin' Up! de nieuwe maandelijkse post van Artisan DesignTeam groep 2 online gezet en daar mag ik mijn bijdrage aan leveren. Voor deze maand kregen we de opdracht iets te maken met de 'Paradise Palms' bundel. Dat is wel één van mijn favorieten uit de voorjaarscatalogus! En dit is wat ik ermee gemaakt heb:


Het zijn een kaart en een hanger van een borduurring geworden! De inspiratie is een Hawaii-thema. Toen ik voor werk tussen 2004-2007 voor mijn werk naar Amerika mocht, o.a. 3x Las Vegas (voor inkoop van Scrapbook-producten op een beurs), kwam ik daar winkels tegen helemaal in Hawaii-sfeer. Dat vond ik zo gaaf, toen al. En die kleuren/sfeer heb ik nu gebruikt voor de werkstukken!


Ik gebruikte Early Espresso, Mint Macaron, Garden Green en BumbleBee/Cinnamon Cider voor de lucht. Op de kaart heb ik voornamelijk gewoon stempeld en stansen gebruikt.


Voor de borduurring heb ik vellum gebruikt, zodat je er doorheen kunt kijken als je hem ophangt. 


Op het vellum heb ik rechtstreeks gestempeld.


Mijn tip bij deze post is dat je aan de gestempelde bomen een watercolor-look kunt geven. Je dept de stempel in de inkt, dan met de spritser een beetje (niet te) nat maken en dan afdrukken:


Dat was het voor vandaag! Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze werkstukken! De Paradise Palm bundel vind je in de voorjaarscatalogus, maar de losse producten blijven in de nieuwe jaar-catalogus! Kijk voor alle producten onderaan dit bericht.

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen of iets anders? Laat het me weten!

thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Fijne dag!! 
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling doe ik VANDAAG, maandag 11 april om 20.00u

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.30u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen!
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

Palms Dies
[157718]
€ 42,00
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50
Genial Gems
[155500]
€ 9,75
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne