donderdag 28 maart 2024

Challenges Donderdag

 Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Het is weer donderdag! Weken vliegen echt voorbij he?! 

Ik heb nu één kaartje te laten zien, misschien komt er morgen nog een challenge-kaartje bij :) 

Deze is voor de nieuwe Liftchallenge, van Marjan, Cornelie en Nicole! Klik HIER om naar het blog te gaan en de mooie kaartjes van deze dames te bewonderen.


Het is de bedoeling dat je een 'trellis' kaartje maakt, dat is het model. Een soort van opengewerkt rekje aan de onderkant. 

Ik maakte de kaart op met de 'Easter Lillies' stansen. Deze waren mij eerst niet opgevallen, maar zag er steeds meer voorbeelden mee (gebeurd wel vaker) en vind ze echt prachtig! 

Ik heb de bloem en balderen uitgestanst uit cardstock, delen donkerder gemaakt met inkt en een brush en als laatste  witte spetters erop gemaakt (craft ink). De stansset gaat ons helaas verlaten.. Vanaf 9 april is deze met 50% te bestellen, zolang de voorraad strekt!


De kaart is voor een vriendin die gisteren 50 is geworden! 

TER INFORMATIE

De eerstvolgende verzamelbestelling-besteldatum (DINSdag 2 april) en bestel-informatie vind je vanaf nu in de sidebar en niet meer bij ieder bericht. 

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de lopende of nieuwe catalogi ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar!

Lieve & CreaTEAve groetjes, 
Yvonne -x-

----------------------------------------------------------------------------

Products from @stampinupofficial 2024 ©️

Wil je meer informatie over gebruikte producten?
Meer informatie over bestellen en de bestel/data zie je vanaf nu in de sidebar!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 

Blending Brushes
[153611]
€ 16,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Take Your Pick
[144107]
€ 13,50

3 opmerkingen:

  1. Prachtige felicitatiekaart met mooei bloem en cijfers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi de grote bloem in sprekende kleuren en e cijfers erbij, een prachtige kaart weer, Yvonne! Fijn dat je weer meedoet met de Liftchallenge, dank je wel! Fijne Pasen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig Yvonne! Door het groen aan de binnenkant van je kaart komt het hekje nog mooier tot zijn recht. Ook de bloem is heel mooi met die kleine witte spettertjes. Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne