zondag 28 mei 2023

FAB InstaHop - Favorite Colour Combination

  Please use the 'Translate' button in the left sidebar to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!


Een nieuwe hop op Instagram, waar ik deel van uit mag maken ❤️Vorige maand was de allereerste hop, maar dat was last-minute en in onze vakantie, dus ik doe nu voor het eerst mee 🥰 Dit werden mijn kaartjes:


Deze maand zetten we onze eigen favoriete kleuren-combinatie centraal! En ja, die zie je bij mij regelmatig voorbij komen: Melon Mambo, Granny Apple Green, Daffodil Delight, met Basic White en Basic Black!Ik gebruikte de nieuwe stanssets 'Paper Florist dies' (bloemen) en 'Gorgeous Garden dies' en de stempelset 'Kindest Exporessions'. De witte bloemen heb ik bewerkt met een klein beetje inkt en een BlendingBrush. Ook de achtergrond met groen! Ik gebruikte de blaadjes-stans van de kaart hieronder als mask voor de 1e kaart.


In de stempelset zitten mooie, grote teksten, die meteen een blikvanger zijn op je kaarten!En dan nu hoppen!!


Je hopt OP INSTAGRAM (helaas dus niet hier) de hele wereld over, langs allemaal getalenteerde Stampin' Up! collega's, naar de volgende naam in de lijst! Omdat ik de laatste ben in de lijst, kun je vooraan beginnen. Ga naar mijn Instagram pagina
@ thecreativeteacup en doe mee!!!

@KISSKreative
@karenhadlerscraftybeehive
@marga_bultena
@sleeplessstamper
@thesongbirdstamper
@bellestampinwithann
@stampinwithstaceymarsh
@hellocrafter
@mitosucrafts
@joblackmanpapercraft
@stampin_anne
@yvonnes_stempelzimmer
@thecreativeteacup --> this is me 😊

Ik heb ook een video gemaakt en op YouTube geplaatst!
Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Een hele fijne zondag nog en veel hop-plezier!!
Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne 🌺☕️

(Products from @stampinupofficial ©️ 2023)

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is MORGEN!!! MAANDAG 29 mei!
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

Op DONDERDAG 1 juni doe ik een extra bestelling i.v.m. de DSP actie in juni. Zie het bericht van afgelopen donderdag. 

Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW & GRATIS! Create with Us Tutorial Bundle!

Vanaf nu ontvang je van mij GRATIS een PDF met heel veel ideeën en werkbeschijvingen als je bij mij een bestelling plaatst van 50 euro of meer! Iedere maand zet het team een bundel/suite centraal en maakt van een project foto's en een werkbeschrijving. Dit wordt gebundeld in een PFD die wij verspreiden onder onze klanten. Je ontvangt de PDF van mij in een e-mail aan het begin van de maand NA DAT je een bestelling hebt gedaan! Je kunt de PDF ook los bestellen, dan kost hij 15 euro.


Heb je in april een bestelling gedaan? Dan heb je de 'Online Only' PDF in een e-mail ontvangen! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen voor meer info!

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 
Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com 


Blending Brushes
[153611]
€ 16,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 32,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne