donderdag 19 januari 2023

Challenges Donderdag - een hele rij!

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog!  If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes.


Vandaag heb ik twee berichten voor je! Vandaar dat ik deze een beetje kort houd :) De foto's zeggen genoeg!! Vanavond om 20u is de Stamp Impressions Europe bloghop, kom je dan ook nog even langs? 

Ik heb een kaart voor 2 challenges tegelijk.. Het zijn 2 challenges waar ik graag aan mee wilde doen, maar 2 kaartjes maken lukte niet, dus de combi was snel bedacht! 

De kaart is voor het Global Design Project (klik HIER), waar ik bijna wekelijks aan probeer mee te doen. En ook voor de LiftChallenge (klik HIER), waar ik (echt heel erg) gewoon een aantal challenges heb gemist! Dus ik doe graag weer mee :) 


De kleuren zijn van het Global Design Project:


En bij de kleuren moest ik denken aan de nieuwe set 'Sweet Citrus'. Dus daar ging ik mee aan de slag! De opzet van de kaart is van de LiftChallenge. 

Het is de bedoeling dat je een acetate voorkant verwerkt en dat embosst met een embossingfolder! Een heel leuk resultaat, wat je pas ziet als je de kaart richting het licht houdt.


Echt heel leuk om te doen!! 


Het 2e kaartje wat ik wil laten zien is het kaartje wat ik gisteren heb gemaakt tijdens mijn Facebook LIVE! Je kunt hem terugkijken op mijn Facebook-pagina, klik HIER.


Ik werkte met de nieuwe KwartaalKits die ik samenstel (die tabje bovenaan de pagina of klik HIER)  en maakt dit kaartje! De teksten komen uit de Sale-a-Bration set 'Sending Support', deze zoek je in januari en februari gratis uit bij een bestelling van 60 euro! 


En dan het laatste kaartje heb ik gemaakt als nieuw DesignTeam lid van 'Stampin' Fancy Friday'. Het is een team met allemaal oud-Artisans en Artisans die nogmaals Artisan zijn dit jaar, maar al eens geweest zijn. Heel veel inspiratie vind je op de pagina op Instagram en facebook! 

Januari is de maand dat 'Memories and More' cardpacks centraal staan. Iedere dag zie je van een andere Artisan inspiratie en afgelopen maandag stond mijn bijdrage online. Dat was deze kaart, gemaakt met 'Today is the Day' uit de jaarcatalogus! Ik gebruikte veel verschillende kaartjes om uit te knippen/snijden en stickers! 

Nog een laatste reclame, want opgeven voor de nieuwste editie van het KaartenBuffet @Home kan t/m morgen, 20 januari! Schuif je ook gezellig aan?!


Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! 

Tot vanavond! 

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------

PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag, 23 januari om 19.00u.

Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
Wil je toch al eerder bestellen? Laat het me weten! Dan kijken we samen wat mogelijk is!

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (via webwinkel betaal je met iDeal, creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles verder ook voor je!

TIP!!!! Als je met iDeal betaalt, heb dan geduld na het invoeren van de betaling! Druk je na betaling snel door, krijgt het systeem niet de kans om alles goed te verwerken en gaat het niet goed! 

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten?

 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met iDeal, creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). 

Voor betaling via een betaalverzoekje, overschrijving per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com

5 opmerkingen:

 1. Gave kaartjes, Yvonne. Je kaart voor de Liftchallenge, is top, erg leuk dat ook de embossing met citroentjes/limoentjes is, heel fleurig en fris geheel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genieten in hoofdletters Yvonne!! Sorry dat ik zo weinig reageer maar bewonderen doe ik wél!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Drie mooie, verschillende soorten kaarten Yvonne!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een hoop moois weer op je blog Yvonne! Ik vind de lift die je hebt gemaakt ook echt geweldig. Je hebt hem zelfs goed op de foto gekregen wat ik zelf nog een hele klus vond. Maar nu zien we goed hoe perfect het embossingfolder bij de rest van je kaart past. Echt prachtig!! Leuk dat je weer meedeed met de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je toch heerlijk creatief en het plezier spat altijd van je kaarten af! De Liftchallenge heb je ook weer heel erg mooi gemaakt en prachtige kleuren gebruikt. Very nice en super leuk weer dat je meedoet met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne