dinsdag 19 juli 2022

Stamp Impressions Europe bloghop - Moodboard

 Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! Klik HIER voor mijn oude blog, met blogposts van heel wat jaartjes. If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog.

 Bloghop begint om 20.00u / Bloghop starts at 20.00h


Hallo!! Het is weer tijd voor een bloghop! En wel van het Stamp Impressions Europe team. Het is de 19e van de maand, dus heeft het 'Stamp Impressions Europe' Team inspiratie voor jou! Deze maand is het thema: een moodboard! Oftewel: een kaartje maken met het moodboard van de foto! En dit is mijn bijdrage: Dit is het moodboard:


Een shaker-card met de kleuren van de afbeeldingen en natuurlijk de cocktail! Hij blijft zo leuk om te gebruiken, de set 'Nothings better than'. De limoentjes komen uit de theeset 'Cup of Tea' (Thee en Troost in het Nederlands). De Sequin-stansen wilde ik al een tijdje gebruiken. De leuke bolletjes maken de shaker compleet! 


En nog extra inspiratie! Want afgelopen dinsdag had ik voor de workshop wat kaarten voorbereid, met een simpele techniek, en deze passen er ook mooi bij! 


Split Circle Cards! Snel en makkelijk een kaartje maken, maar zo leuk om te doen! De afbeeldingen liet ik zwart/wit en komen uit de ´Happiness Abounds´ set.


Ik maakte ze ook nog in een aantal andere variaties, met minder kleuren:Dat was de inspiratie! Je vindt alle gebruikte producten onderaan dit bericht. En nu: Hoppen!!!


TERUG / PREVIOUS
Wil je een blog terug, dan kom je op de pagina van Martina Duchkowitsch, klik HIER of op de bovenstaande afbeelding 'Previous' (ONE BLOG BACK). 

VERDER /NEXT
Als je een blog verder wilt vanuit hier, hop je naar Salina van den Nieuwenhuizen, klik HIER of klik op de afbeelding 'Next' (ONE BLOG FURTHER)! 

Veel hop-plezier!

Heb je ergens vragen over, wil je iets bestellen, de nieuwe catalogus of Nieuwsbrief ontvangen, (info over) instappen of iets anders? Laat het me weten!! Via een e-mail: thecreativeteacup@gmail.com of gebruik het contact-formulier in de sidebar! Tot gauw!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

-------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende reguliere verzamelbestelling is komende maandag 25 juli, om 19.00u.
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. 
De eerstvolgende daarna is in principe de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 

MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €7,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks vanuit het Stampin' Up! magazijn in Frankfurt thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel (Via webwinkel betaal je met creditcard of PayPal) en dan verzorg ik alles graag voor je!

---------------------------------------------------------------------------------------

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Klik op de afbeeldingen hieronder.
 Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net (klik HIER). Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com


Sequins Dies
[159140]
€ 28,00
Window Sheets
[142314]
€ 6,25
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk! de cocktail, de kleuren, gewoon alles!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie dag het anoniem is 🙈. Groetjes Salina!

   Verwijderen
 2. Your colours are so yummy! I love the brightness of your card! Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh wat een heerlijke kaarten! De cocktail is vast geshaked (shakercard)....
  En wat passen je workshopkaarten er goed bij! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, such great and colourful cards!!! Love them! And another Cocktail-Card :-). Cheers!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne