zondag 26 december 2021

Stamping Sunday Bloghop - Sneak jan-june MiniCatalogue

  Please use the 'Translate' button on the right to translate the post to English or another language. Thank you for visiting my blog! If you are looking for my older posts from past years, please CLICK HERE for my previous / old blog. 

Bloghop start om 10u / Bloghop starts at 10.00u CET


Hallo!! Het is Kerstmis, hier is het 2e Kerstdag, in Nederland. In veel landen kent men dit niet, alleen 1e Kerstdag en ik geloof 'Boxing Day'??? Ik hoop dat je geniet van de mooie momenten samen! 

Ook is het de 4e zondag van december en dat wil zeggen: tijd voor een nieuwe Stamping Sunday Bloghop! Doe je mee met de bloghop? Dan hop je letterlijk over de hele wereld! De opdracht van deze maand was voor ons: Sneak januari-juni catalogus!! Dus iets maken met producten uit de nieuwe MiniCatalogus, welke op 4 januari in gaat!


Ik heb een bundel uitgekozen 'Artfully Layered' en heb daar 3 kaarten mee gemaakt, op de 3 verschillende 'niveau's' van stempelen (zie afbeelding rechts). Ik houd altijd heel erg van tropische bladeren, dus vandaar deze keuze!


Op de 1e kaart heb ik alleen 'plat gestempeld'. De tekst heb ik op een los strookje gestempeld. En om de kaart toch wat extra's te geven, heb ik een paar nieuwe steentjes geplakt.


Op de 2e kaart heb ik ook het stansen toegevoegd. Bladeren en een randje. Ook heb ik twine gebruikt.


En op de laatste (gevorderde) kaart zitten nog meer laagjes.


Hieronder zie je de bundel die ik gebruikt heb:


En nog een keertje alle kaarten bij elkaar:


Dit is teven de aftrap van mijn 'Catalogus Countdown'!! Op Instagram en Facebook (zie sidebar) iedere dag en hier ook een aantal berichten!


En dan nu verder hoppen! Ik ben weer heel benieuwd wat de anderen hebben gemaakt! Je kunt op de namen klikken om een kijkje te nemen:


Maak er nog een mooie dag van vandaag!!

Lieve & CreaTEAve groetjes, Yvonne

--------------------------------------------------------------------------------------
PRODUCT- & BESTEL-INFORMATIE


Wil je meer informatie over Stampin' Up! producten, wat ik gebruikt heb, iets bestellen of zelf demo worden? Dat kan! Stuur me een e-mailtje en ik help je graag: thecreativeteacup@gmail.com. 

De eerstvolgende verzamelbestelling is komende maandag 20 december! 
Wil je mee bestellen? Geef dan jouw bestelling uiterlijk door voor maandag 19.00u, via een e-mailtje. De eerstvolgende daarna is de maandag erna! Je kunt dan betalen door overschrijving, via betaalverzoek of contant. 
MAAR JE KUNT IEDERE DAG VAN DE WEEK BESTELLEN!!
De verzendkosten zijn dan €5,95. Je krijgt jouw bestelling dan rechtstreeks thuis bezorgd door UPS. Bestellen kan gewoon via een e-mail of via mijn Stampin' Up! webwinkel en dan verzorg ik alles graag voor je!

Wil je meer informatie over gebruikte producten? Je kunt alles bekijken en eventueel ook meteen bestellen (betaling met creditcard of Paypal): yvonnespikmans.stampinup.net. Voor betaling per bank of contant, stuur je bestelling naar mij thecreativeteacup@gmail.com.

NIEUWE PRODUCTEN KAN IK HIER PLAATSEN VANAF 4 JANUARI. 
VOOR VEEL KERST-PRODUCTEN GELDT NU: OP IS OP!!

1 opmerking:

Dankjewel voor het achterlaten van een reactie! Echt SU-per leuk dat je de moeite hebt genomen! Lieve groetjes, Yvonne